När veckorna går för fort

Kära Hedvig,
 
Det är måndag och det snöar. Bredvid mig står en hög med disk. Kanske borde jag ta tag i den nu. Tiden går så fort nu, jag hinner knappt med trots att- var tvungen att bryta för att diska, var var jag? Ja, tiden går fort och dagar går ihop. Men är superpepp på den här veckan, hör här:
- Imorse vaknade jag av mig själv 06:45, klev upp och skrev till klockan blev 11. Skickade in min uppsats till min handledare som ska slutläsa för att sedan ge mig ut till stranden och snöstormen med Ingo. Typ alla mina dagar börjar såhär, och så blir de mindre tillfredsställande ju längre dagen skrider. Behöver råd hur en jag hottar upp mina eftermiddagar? 
- Imorgon ska vi få vår säng som beställdes för typ 2 månader sen!(?) 
- På onsdag ska vi riva hallen!!!!! ÄNTLIGEN. Förra veckan målade jag alla galna lister i aluminium (?) i lägenheten, som åtefinns lite varstans. 
- På fredag kväll kommer Felix och Frida = nu måste jag planera vår myshelg lite. 
 
Men jag tänkte att jag kunde berätta lite om något härligt som hänt på sistone. 
För snart två veckor sedan nu fyllde Tom år. 32! Herregu. Nyss var han 29 och vi hade just träffats. Vi åkte till Köpenhamn över dagen och åt oss genom stan. Stoppen löd såhär: Smörrebröd ->Wienerbröd och Kaffe -> Ostbricka och Rödvin -> Öl -> Middag och Riesling. Mina presenter till födelsedagsbarnet var ett klippkort på Kallis och tadaaaa :::: en tavla jag målat av katt-Elsa. Har pillat med den i typ 6 veckor varje kväll Tom jobbat, lyssnat på podd och målat. Söker nu en ny kvällshobby. 
 
I lördags var det sånt fint kvällsljus när Fanny kom förbi att jag var tvungen att fota. Kolla vad gulliga vita tulpaner var ihop med några avklippta engelska pelargonkvistar. Det här har länge varit min bästa "vas". Tycker det är så svårt att hitta på loppis. Fortsättning följer...
 
Igår åkte jag ihop med Julia, Sara och Miriam på loppisrunda. Vi tog bilen till Landskrona, lyckades köra fel, körde rätt och kom fram. Av ren slump råkade vi svänga in på Skandinaviens största permanenta loppis (??). Jag köpte så mycket skoj, tex.: 4 (!) vaser, en kul tavla, en tråhatt, en porslinshund, en champangekylare och tre teakdörrhandtag (20 spänn/st =)))). På återseende Skandinaviens största permanenta loppis, säger jag bara. 
 
Jag avslutar det här inlägget med en bild på katt-Elsa. Och med en fundering. Jag har tänkt lite på vad mina vänner har gemensamt. Typ som att jag har en kompis, inga namn nämnda, vars alla nära vänner alla är objektivt svinsnygga. Det slog mig när vi skulle ta bilen igår - att vi alla där - och ovan nämnda Fanny, och du, och jag - är alla småsystrar till storebröder. Är det min kompistyp? Småsyrror till storebröder. Hallå detta bara fortsätter - även mina killkompisar går detta att applicera på. MIN PV OCKSÅ! Vad säger det här om mig?
 
Okej. Nu får det vara nog.
 
Puss och kram
Hanna
 
ps. Vi kan väl höras om resan i juni och planera?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0