Hej från sommargotland

Hej Hedvig, 
jag fick bara känsla (feeling- vill få bort alla engelska uttryck i språket men de tar sig in överallt) och ville lägga upp lite av de bilder jag och andra i min närhet tagit på under den senaste veckan. Har haft ett par fruktansvärt intensiva dagar bakom mig. Saker inplanerade från morgon till kväll. Ex: Vadarexkursion 8:00, jobbdag med tema 10-18, drink med kollegor 18:30, middag på restu 20:00. 
Idag är första gången på länge ligger dagen nästintill oplanerad framför mig. Men som sagt - vad har hänt sen sist:
 
Tycker den här bilden var så rolig för det är kanske så här ens liv framställs ofta: en avslappnad sidenscarf och rena vita byxor med ett glas rose. Har så svårt att identifiera mig med personen på denna bild trots att det är jag i mina vanligaste sommarkläder. 
När jag är hemma hos mor och far har vi kommit på en så himla mysig turistfri promenad perfekt för frukostpicknick. Alla älskar frukostpicknick!!
Förlåt! Men hur gullig bild på oss? Tom slant med rakhyveln för någon vecka sen och dök upp med mustasch (aldrig sett hans haka på de här tre åren). Känns som jag är ihop med en helt ny kille - så himla himla gullig. 
Så här fint är det när jag tar en kvällspromenad från husvagnen. Eller cyklar till kvällsdoppet. 
 
Och här har vi kvällsdoppet. Jag glömde min baddräkt och handduk när jag körde ner för att jobba förra veckan. Fem dagar jobb i 30 grader. (dessutom är jag alltid så smart att jag bara tar med en bh och exakta antal trosor när jag ska bo i husvagnen) Lösningen har varit sena dopp i solnedgång. På platser med noll täckning. Bara ha sig själv och sin kropp som sällskap. Ändå bra i slutändan.
 
Tom hann vara här tre mycket intensiva dagar. Samtidigt som hela släkten från Arvidsjaur. Men vi smet iväg på egna utflykter; besökte graven ovan, åkte på långa grusvägar, cyklade på smala skogsstigar och åt goda kakor bakade av snälla tanter. 
 
Nu ska jag hitta på något annat extremsomrigt. Puss love u 4 ever

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0