Hejsanhejhej

Hejhej!
Nu när Hanna har börjat synas här titt som tätt igen så blir jag något inspirerad till att göra det samma. Okej, det har jag sagt minst tio gånger nu så jag tänker inte lova mig själv (eller er) någon vidare uppdatering.
I allafall så har jag de senaste kvällarna lidit utav stickande bakom ögonen och en extrem hjärtevärk över att jag snart faktiskt bara her en ynka termin kvar på min underbara skola. Sen är det hejdå till det här livet och gud vet vad det skall bli av mig sen? DÄRFÖR funderar jag starkt på att ta med min kamera ned nu när jag går på lov och börja dokumentera min sista tid i vackraste lilla Båstad och Apelrydsskolan.

För att inte tråka ut er med långa kärleksförklaringar om hur bra det är här så tänker jag istället visa några "DÖ-ROLIGA" bilder från det senaste...6-9 (?) månaderna ur min photo both. I väntan på bättre tider så att säga!

I vår förra lägenhet dåra. Alla <3 dag! Jag, Moa och Filippa var på obligatorisk trippeldejt i Helsingborg. (DisasterDate)
Någon dag senare så gick all el i huset vi bodde i (och bor i fortfarande dåra, fast i andra lägenheter). Denna lägenhet har antagligen noll isolering, det var -20 ute och hyresvärden orkade inte komma och fixa problemet på cirka 2 dygn. Såhär såg jag ut då jag åt frukost, har aldrig känt sådan misär. Trodde jag skulle uppleva någon sorts Titanic (fast utan vattnet och båten och allt det där).
 
Jag och fille på någon lektion i tvåran. Stjärthakan!!!
Jag har minst 20 "fota ner i halsen" (eller i detta fall=ett mindre lyckat försök till det) på datorn och ännu fler på mobilen, då även i blixtformat och inzoomning på mina stackars halsmandlar. Detta året har jag nämligen haft mer problem med mina halsflusser/halsflussar (?) än vad jag brukar ha. Så illa att jag kanske skall cutta bort mina mandlar snart. Dessa bilder är i allafall försök att undersöka mig själv! (Och bilderna är legendariska!! igensvullen hals och GIGANTISKA varblåsor.
Sommarlov, Stockholm och FF ;). Skulle kunna ha varit sliten efter en storslagen hemmafest men istället var jag patetiskt, sjukligt, dunderbakfull efter bara två öl kvällen innan (Jag hade blivit uttorkad utav solen och fått vätskebrist säger mamma).
Första natten i min nya lägenhet. Bor i en egen i samma hus som förut, med mina bästa vänner bara en trappa upp. Perfekt! Då kan jag vara ifred då jag vill det men oftast är jag uppe hos dem ändå <3.
Här är i allafall sista sommarlovsnatten och jag är något berusad och VÄLDIGT glad.
Efter endast 3 h sömn = inte lika glad.
Ritar en kollektion regnkläder (skolgrejs) och såhär ser jag ut då jag försöker fota för att kunna rita av hur en glad tjej ser ut när hon håller ett paraply i ena handen och känner på regnet med den andra. (Ni ser lite utav min lägenhet också).
Skola. Moa där bak.

Här är jag i påväg till min mormors begravning. Nu kanske ni tycker att jag ser lite okänsligt glad ut men hon var gammal och väldigt dement. (Självklart grät jag på cermonin och jag älskade henne något enormt). Praktiskt nog ägde begravningen rum i Båstad Kyrka eftersom att mormor bodde här så hela släkten kom från olika delar av Sverige, lite mysigt med tanke på hur sällan jag ser alla.
Mina halsmandlar svullnade upp igen och min haka försvann lite 
Vår klass gillar att klä ut oss så vi har temadagar ibland. Här skulle man vara klädd i enbart en färg.
Okej. Ni får tycka att denna maskeradoutfit är den mest osmakliga någonsin för det är den typ! vi hade halloweenfest i huset och vi bestämde att teamt skulle vara lite mer åt....ni vet...Mean Girls halloween. Alla är väl lite sugna på butteriks budget porrstjärnedräkter?
Nu ser det ut som om jag bara har Fille i mitt liv. Det är inte riktigt helt stant, fast nästan.

Det var det för ikväll! Som ni säkert märkte så har jag bara bilder på mig själv <3 (på min dator dåra).
Kommer snart tillbaka, hoppas jag!!
// Hedvig


 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0