Agnes hälsade på!

En av mina bästa vänner Agnes var här över helgen. Har saknat henne så himla mycket. Hon är en sån där människa som gör så himla mycket så de gånger jag har varit i sverige sen jag flyttade har det hon befunnit sig någon annanstans i världen. Därför blev mötet mellan oss 13 månader sen sist rätt känslosamt. Det är fantastiskt att sitta och pratade om vad som har hänt det senaste året där båda har gjort och upplevt så mycket att en tycker att vi båda borde förändrats eller glidit isär utan istället inse att det är minst lika bra som när vi umgicks som mest vid 16års ålder. 
 
Vi har haft det fantastiskt verkligen. Och jag var så tacksam att hon ville se var jag varit nu såhär länge och varför jag älskar den här staden. Det är skoj att visa något en tycker om för någon annan en tycker ännu mer om. 
En sovmorgon. 
Vi turistade lite. För det är fett kul att turista och vara seriösa och prata historia istället för att leka kurragömma mellan stenblocken. 
Har haft det så bra. Mår så bra efter den här helgen. Saknar Agnes lite mer. Insåg genom Agnes vad jag verkligen saknat hemma. Skrev 13 mejl när hon åkt i måndags kväll till familj och vänner och förklarade att jag saknade dem. 
Agnes instabilder förresten. Så himla skönt med nån som fotar åt en.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0