TV!!!!

Jag är ett stort fan av att titta på tv-serier i sängen hela dan lång. Jag skrev en lista för cirka ett och ett halvt år sen. Vill påpeka att jag älskar dom alla lika mycket då som nu (möjligtvis: whaaat vaa händer med pretty little liars you guys??). Men nya tider = nya serier.  
 
***Parks and Recreation*** 
Jag vill börja med att säga att ifall jag fick äta middag med valfri människa på denna planet skulle det vara Amy Poehler. Det var endast en parantes. Parks and Rec handlar hur som om Parkavdelningen i kommunen Pawnee. Leslie Knope (Amy Poehler) står för huvudrollen där hon tillsammans med de andra är de bästa karaktärerna som någonsin skapats. Jag känner ohälsosamt mycket inför dessa människor vilket lett till att jag ständigt referarar till dem som att vi vore vänner. Tyvärr är vi inte det....
Lider av träningsvärk i magområdet varje fredag pga för mycket SKRATTANDE:
 
 ***Game of Thrones***
Låt mig citera Ben Wyatt från Parks and Rec "Nothing is wrong, just do your job. And they would never cancel Game of Thrones. It’s a crossover hit. It’s not just for fantasy enthusiasts, they’re telling human stories in a fantasy world"
Alltså Melrose Place möter Sagon om Ringen!!! Kan ej bli bättre. Eller röstar för lite mindre nakna kvinnor och mer nakna män. 
 
***Sherlock***
Sherlock är dåra en Sherlock Holmes i nutid. Allt är bara så snyggt och smart att jag vill tacka världen för detta mirakel. 
 
***Spaced***
Simon Pegg ingår på min topp 10 skådisar-som-alltid-gör-det-värt-att-se-en-film. Alltså ifall du uppskattade typ shaun of the dead och hot fuzz gillar du spaced. 
 
***True Blood***
Jag tror jag aldrig har tänkt så lite som under min korta men ack så intensiva period av true blood-tittande. Jag såg första säsongen och meddelande alla (sant) mina vänner att denna serie sög. Problemet var bara att jag gått och blivit kär i en karaktär (uppenbart vem: Eric aka Alexander Skarsgård) vilket ledde till att jag fortsatte. Jag slits mellan fasan inför alla osympatiska platta karaktärer och fantasy när det är som bäst, alltså innehållande samtliga sagoväsen.  
 
Det här var alltså en pytteeeeeliiiiten del av alla serier jag dödat tid med att titta på sen den där förra listan. Nu har jag hamnat i en sån där jahapp vad ska jag ta å titta på nu så ge mig din topplista plz!
<3 <3 <3 <3
/Hanna

Kommentarer
Postat av: matilda

doctor who (ett måste!!), supernatural, misfits, skins uk, the inbetweeners, awkward - kan fortsätta i evigheter hehe, men det får räcka så :)

2013-11-05 @ 00:14:29
URL: http://elsewhere.devote.se
Postat av: Anonym

THE WALKING DEAD!!!!!

2013-11-05 @ 10:48:06
Postat av: Vendela

Shameless US är verkligen så bra och är liksom som ingen serie jag tidigare har sett. Både charmig, rolig, allvarlig, sorglig och romantisk (om jag kunde skulle jag skriva emojin med hjärtan som ögon för det är så jag känner inför den)

2013-11-18 @ 19:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0