Några skoj saker

Hej hallå alla cyperspacefriends! Ikväll vill jag dela med mig av lite gott och blandat. 
 
1. Upptäcken av Elib
 
Jag är ett supermegastort fan av ljudböcker. Problemet är ju att de antingen kostar skjortan eller så ska de laddas ned olaga väg. I Tyskland vill en inte ladda ner pga 900 euroräkningen som kan dimpa ner lite för lätt i brevlådan (detta är ingen myt utan hänt tre!!! av mina vänner). Så upptäckte jag förra veckan att det finns en internetsida som heter Elib och gör det möjligt att lyssna på ljudböcker helt gratis med ens bibblakort. Bara och klicka på sin kommun, välja ljudbok och skriva av siffrorna från sitt kort. Magi! (tips tips!!! för mycket lycka !!!tips tips)
 
2. Önskar mig så mycket här i livet
Födelsedagen
Här ovanför visar jag er lite av det jag önskar mig inför min TJUGOårsdag. Shitomg jag kommer kunna handla sprit i sverige tjoho här brukar jag bara gå ner 4 trappor och handla vad jag vill när jag vill. Anyways, vi tar det från vänstra övre hörnet. Kånken Mini är så himla små och söta. Jag har någon sjuk grej med att tycka allt som är litet är helt obeskrivligt gulligt (länk). The Goldfinch av Tartt, alltså äntligen!!! Som jag väntat på hennes tredje bok. Om ni inte läst hennes första Den hemliga historien så måste ni ingen idé att säga emot. Solglasögon är något jag alltid haft ett problem med. Tror jag ägt två par jag känt mig bekväm i under min livstid. De första satte jag mig på vår första dag tillsammans, de andra la jag i ett öppet fönster en dag då det blåste 15 sekundmeter. Har du ett bra öga för att se vad för sort som skulle passa min vackra ansiktsform tar jag glatt emot tips. Charlotte Olympias stjärnteckenskor gjorde mig så förtvivlad eftersom jag föredrog oxen så mycket framför mitt egna stjärntecken skytten. What to do liksom, kan ju inte gå runt och ljuga kändes det som. Efter långa och många dagar (veckor) av inre övertalande kom jag på en massa ursäkter till varför jag som skytt skulle gå runt i en oxes skor. Nu till problem två där jag ej har en lösning = hitta en människa som är villig att lägga 5000 svenska kronor på ett par skor till mig. För det är inte jag. Pinaforeklänning var något jag bloggade om för ett år sen. Har ännu inte hittat en som är lämplig. Den lilla porslinshunden symboliserar den tekanna jag söker som ser ut som en hund. 
Notering: önskar mig även en hårborste. Men borde börja fundera på den här grejen med att ej äga en mobiltelefon och ha en kraschklar dator. 
 
 3. Julmusik
 
I och med att det är november numera är det också tillåtet att spela julmusik. Denna goding ovan är en ny favorit för min del i år. Går varm här hemma. (Kelly: "you know christmas?" jag: "yes!" )
 
Puss puss och hej hej!
//Hanna 
 

Kommentarer
Postat av: linn

hanna!!! hittade din blogg igen! jag har fixat en blogg nu!

puss, synes snart

2013-11-07 @ 10:53:43
URL: http://linnsyd.blogspot.de/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0