Ett nytt år och så himla mycket att säga och få ur sig

Hej 2013 och allt fina läsare som kanske fortfarande läser här,
 
jag har senaste dagarna varit sjuk, arbetslös (YAY!!!! 4 reals det är fantastiskt) och full av inspiration. Framtiden och 2013 får hela mig att bara vilja skrika av glädje. Så nu till det här inlägget och varför jag skriver det:
 
1. För att jag precis som ovan skriver är sjuk, arbetslös och full av inspiration. Sen också för att jag önskar att jag orkar upprätthålla suget på att blogga ett längre tag. 
 
2. För att få publicera den här fina bilden Hanna Rosti, en finsk fotograf, tog på mig i höstas:
 
3. För att jag skrev ett gråtmilt inlägg som jag valde att inte publicera på grund av den höga deppighetsfaktorn häromdagen:
 
Hej hörni,
 
det var ett tag sen. Kanske hade vi gett upp helt när det kom till det här med bloggande. Jag har i trissen av smärta, oändlösa mängder smärtstillande och liggsår kommit att välja att skriva det här. Jag har en cysta som måste opereras bort och en smärta har jag aldrig upplevt tidigare. Jag har svårt att gå, stå, sitta, ligga ner. Allt gör mer eller mindre ont. Tar en till värktablett och beklagar mig över livet. En till. Och en till. 
 
Att opereras i tyskland är inget jag hurrar över. Dagarna blir allt mer ångestladdade då jag ser hur mycket jag missar: universitetsfester, roliga dejter och myskvällar. Som att det inte vore nog har jag en ögoninflammation som inte vill lägga sig sen en månad tillbaka. 
 
4. Och för att jag är sjukt pepp på att prata av mig på svenska!
 
/ Hanna

Kommentarer
Postat av: Fille

yes har längtat efter en uppis, hedvig suger!

2013-01-10 @ 18:50:59
Postat av: Flora

Hanna hanna hanna hanna jag tror jag måste komma till Berlin

2013-01-11 @ 10:36:11
URL: http://florasblogg.se
Postat av: Isac

Så vacker!

2013-10-11 @ 21:06:03
Postat av: Isac

Så vacker bild!

2013-10-11 @ 21:10:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0