Oj, hej.


Oj hej!
Bara det att blogg.se har förändrat sitt utseende totalt sen sist jag skrev här säger väl en del om hur länge sedan det var. Blir ju helt förvirrad på den här sidan! bara att förstå hur man gör för att ladda upp en bild tog sin tid.

Fick ett infall av att vilja blogga lite, kanske på grund utav påtryckningar från diverse håll, men också av egen vilja.
VÄLDIGT mycket har hänt den här hösten, inte haft en endaste lugn, tråkig sekund faktiskt. Dock skulle det bli en på tok för lång och krånglig grej att försöka uppdatera om den så jag väljer att visa lite bilder från senaste veckan istället:

Jag åkte till Berlin och hälsade på Hanna och det var såklart superduper på alla sätt och vis:


Lookalike.

Lookalike.
Smuttar på en drink
Bakar semlor. Så idylliskt det ser ut!!
Sightseen
Frukost.
Flög från Berlin hem till Stockholm för praktik och hittils har jag:

Vaknat i mitt fina rum.
Typ slutat äta kött (!). Alltså, är inte veggie men är nästan aldrig sugen och är ju miljömedveten så överväger det hela rätt så starkt. 
Jag har ju blivit 18 sen sist vi hördes också! Filippa är uppe i stockholm för praktik hon med. Igår var vi på ett lökigt ställe som kryllade utav fjortisar (Tivoli??). (Känner ju mig så gamal och cool. Nä men serri, känner sådant förakt mot raggande slisk och klängande brudar).

Känt mig rätt fräsch. Amelie, Filippa och jag gick ut till Liljevalchs för att se på Vårsalongen. Bra och inspirerande såklart!
Förresten: SOL. Gör ju alla dagar bra!!
Sen gick vi och fikade hemma hos mig och sedan anslöt sig Moa som även hon påbörjar sin prakik i dessa trakter imorgon.

Det var min lilla uppdatering!
Vet inte ens om vi har några läsare kvar här?
Hejhej!!


Kommentarer
Postat av: hilda

hej !!!

2013-02-25 @ 16:16:37
URL: http://www.femtonpixlar.devote.se
Postat av: fille

hej!!!

2013-02-25 @ 18:45:25
Postat av: elin

såklart ni har!

2013-02-25 @ 18:51:42
URL: http://strand.blo.gg
Postat av: agnes

så feint och fabulous

2013-02-25 @ 22:33:26
URL: http://agneswrotethis.devote.se
Postat av: klara

hej vi är kvar!

2013-02-27 @ 19:29:20
URL: http://klarajenny.blogspot.com
Postat av: Nina

Hej Hedvig! Va fint att du uppdaterar igen. :) Jag har en fråga till dig: Du går ju på apelryd och jag såg precis att skolan är ganska små (typ 180 elever va?) Nu är det så att jag också tänker börja på internat och jag har hittat en som har runt 150 elever. Jag har pratat med folk om det och dem sa att det är bättre att gå på ett internat med många elever, så att man har "mer kompisar att välja på" så att säga. Så nu tänker jag fråga dig hur det är att gå på en så liten skola? Var det lätt och skönt för dig att hitta fina människor? Jag går själv på en små skolan just nu med ca. 200 elever så jag tänkte att det skulle vara kul att uppleva att gå på en större skola men jag är ju van att vara på en liten skola, så....Aja, förlåt för långa kommentaren! Hoppas att du svarar :)

2013-03-24 @ 07:35:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0