Hälsningar

HEDVIG SKRIVER:

Hannas inlägg om att börja blogga igen gjorde även mig motiverad. Trots allt så är bloggen som en offentlig dagbok och det är ju hemskt trevligt att titta tillbaka och läsa när man blir äldre.

Nu har Hanna flyttat till Berlin och det känns väl sådär för mig men mest är jag glad för hennes skull. Nu lär vi ses ännu mer sällan än vad vi gjort detta året men å andra sidan får jag en anledning att åka till Berlin.

Trots att min vardagsförändring inte ens är hälften så stor som Hannas så är det endå en hop nya intryck att flytta hemifrån (på riktigt denna gången) och dela lägenhet med 3 stycken hemskt bra tjejer. Snart skall jag ge er en rundvisning i denna charmiga lägenhet men det inlägget kommer ta tid att skriva och tid är någonting jag absolut inte har för tillfället (borde verkligenverkligen sitta och plugga massvis nu).
Nyinflyttad i Båstad har betytt en väldans massa kalas och inflyttningsfester eftersom att de flesta tvåorna och treorna på min skola hyr eget. Jag vet inte vad jag skulle gjort om jag inte börjat på Apelryd!! världens finaste, mysigaste stämning.

Lite idag dåra:

(Tillbaka i dagens outfit-posen. Kjolen är moas, blusen fyndade jag på landet och väskan är gammal).
Efter skolan bakade jag och Tim kakor (njaaa...JAG bakade, han kollade på). 
På kvällen hade vi klassmys hemma hos Lisa och Jenny. De hyr så himla fint, fräscht, mysigt + världens fetaste ballkong.


Knytkalasfika. Aaaah. Amerikanska pannkakor, småkakorna jag bakat, mini-pizza, cheesecake och bullar.

Åt, snackade, skvallrade och tramsade...

...tills det blev såhär mörkt och det var tid att cykla hem.

Hörs snart!!


Kommentarer
Postat av: karin

alltså. båstadlängtan så det smäller om det när jag ser vår gamla lägenhet. bäst där men fulaste jävla bruna tapeten. hatar den.

2012-09-11 @ 16:26:32
URL: http://oktoberfrosten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0