cheerDetta sysslade jag med igår. Cheerleading-ade på skolkampen som vår skola dessvärre kom på delad sista plats i. Fast jag föredrar att säga delad andra plats dåra! 
Vårt cheerleadinglag ägde i allafall alla andras och den saken är klar. Tusan vad kul vi hade!

IKVÄLL kommer Hanna hit och hälsar på för att sedan se helgens modevisning. Alltså dör. Best of both worlds!

Lite allt möjligtHär är lite olika saker som jag var sugen på att dela med mig av idag:

1. Eugene Jansson ställs ut på prins Eugens museum. Alla borde gå dit. Det blåa rummet med endast janssons blå tavlor var så fantastiskt. Och tänk på att det är gratis upp 19 här= världens bästa utflykt!

4. Om en och en halv vecka tar jag studenten. Jag är alldeles nipprig. Och inga lektioner har jag fram tills det så jag bara väntar på den stora dagen. Tänkte inte visa er klänningen men här är min abba-skor:3. Jag såg The Help för några veckor sedan (den har fått sjukt bra imdbpoäng men var inte alls något i jämförelse med boken) och allt jag tänkte på var alla underbara kök filmen utspelar sig i. Var helt till mig! Har försökt lägga upp några ovanför men fick med långtifrån alla.
4. Till sist är jag fortfarande uppe i varv sen den spännande mellofinalen i lördags! HERREGUD vad jag var lycklig!!!en vecka kvar?Fin och superkort byxdress jag fått av hanna som jag bar i torsdags

Sitter instängd på mitt rum, äter bilar och är sådär obehagligt sjuk. Ni vet när man har ont i både hals och bihålor?
Småtrist eftersom att det är bästa vädret ute och det är min sista helg på internatet någonsin, ja, för om precis en vecka sitter jag i bilen påväg hem för sommarlov.
Tror jag kommer få en fasligt fin sommar, först blir det volontärjobb på Hultan (shhhit, trodde det var ett skämt då jag fick beskedet?? är ju under 18 och äger inget körkort) några dagar så bär det av för en vecka i Prag med  några utav mina bästa och därefter blir det till att jobbajobbajobba vilket också blir rätt kul eftersom att det är på Gotland.
Lyckorus.

En kärleksförklaring


Jag har 16 nätter kvar på mitt internatrum, jag skrattar och gråter på samma gång! Det känns nästan absurbt att allt kunnat gå så fort!!
På senare tid så har jag tänkt på hur extremt synd jag tycker om alla som inte få gå på Apelryd och hur in i helvetes lycklig jag är över att jag var supermodig och flyttade 55 mil hemifrån. Hur skulle allt sett ut annars? Jag kan inte tänka mig en vardag utan dom här människorna. 
Nåväl, vintern var hemskt och långtråkig då det näst intill var omöjligt att hitta på någonting att göra utan att gå 40 minuter i slaskstorm först men våren tar igen det hela! så fint har vi det.
Nästa termin blir väldigt olik denna men förhoppningsvis ÄNNU bättre. Tusan vad kul att bli sambo med bästa vänner och kunna partaja hela nätterna om så önskas.
Här är några få tillräckligt lämpliga bilder på tillbakablickar från mitt första år på apelryd (bilderna är tagna från vår hemliga apelrydsblogg, var ju bara tvungen att säga det).

Moa, Moa och jag första eller andra dagen. Stort och nervöst avsånd!

Jag och Ebba utklädda till Juno och Bleeker på filmfest-makserad. 

Jag som likbrud på halloween och sen en casual middag under en helg. Nudelsoppa.

Moa färgade sina ögonbryn....Flippan och jag hade blivit vänner (eller så hade hon bara somnat på min arm, vet inte).

Kommer sakna mitt fina rum.

Det började bli jul så vi bakade pepparkakor och sunkmös hela tiden. Orkade aldrig piffa till oss.Julstämning! tar komandot med en vickande rumpa.

Flippan, jag och My körde inte nudda mark över hela intenatet. Här hade vi nuddat mark och var tvungna att börja om. Och sedan en trött moa och glad Jag.

Vi firade Flippans födelsedag hos mig i stockholm. Och i Januari hände det precis ingenting, förutom att jag fyllde år såklart! det firades också.

Jag och Moa fick följa med Clara på en blogavent grej. Jag är dåra ingen van mingelposare...

Var på en så fruktansvärt kul fest, har aldrig dansat så mycket i mitt liv. Förlåt mamma, pappa om ni ser det här men det är en 3,5a och... för att immitera systembolagsreklmanen så "...och det dricker ni typ till lunch".
Hittade fräna glasögon.

Jag och Moa bytte image till "sexiga hip-hop, dubstep brudar". Fast bara i smyg på rummet dåra...

Vi började pressa (blir ju aldrig bruna ändå...) och jag är ju supersöt helt enkelt.

Avslutningsvis en bild från torsdagens kalas. Så söta...!

HEJDÅ VÄRLDENS FINASTE SKOLÅR!!!!!
(hoppas ni inte blir avskräckte utav alla ful/sunkiga bilder på mig).vaknaMamma köpte mig en så himlans fin krage när hon var på utlandsresa.

Både jag och Båstad håller på att vakna upp ur vinterdvalan. Nu öppnas sommarens affärer och cafeér igen, gatorna fylls med fler och fler människor, lirarna kör fram sina porschar och jaguarer och hamnen fylls med båtar. Ah. De flesta arbeten börjar bli färdigskrivna och vi hinner med att äta glass i hamnen ungefär hela tiden. Dessutom är mina modevisningsplagg klara och jag är nöjd. Tänker liksom "shit!? har jag lyckats sy den här??".
Om 25 dagar åker jag hem för sommarlov och det är helt jäkla stört. Efter sommaren så flyttar jag ihop med tre utav mina finaste människor i min livs första egna lägenhet. Jäklar vilket bra år detta är och blir.

RSS 2.0