Efter!


Jag kom hem från en vecka i Prag för två dagar sedan. Just nu är jag på gotland och det skulle ha kännts så bra om jag inte hade ett tråkigt sommarjobb + att Hanna jobbar på ett annat ställe till sent på kvällen. Jag vill ju vara med henne hela hela tiden nu för att hon försvinner lite i höst. 
Känner mig sådär lagom smådeppad som när någonting man sett fram emot så himla länga är över. Och åh. Pragresan var tusen gånger bättre än vad jag vågat drömma om!!! så jäkla najs att vara i en stad i en hel vecka, nu har jag (nästan) lärt mig hitta i en ny stad. Har druckigt kopiösa mängder svinbillig öl, dansat såklart, hånglat med britter (oj, nu börjar det bli farligt bloggigt här.) bott på världens bästa hostel (SERIÖST, ÅKER NI TILL PRAG SÅ MÅSTE NI BO PÅ HOSTEL ONE, känns som att vara på kollo) och sen har jag såklart....INTE FOTAT ETT SMACK. Men deppa inte, mina vänner var hyfsat flitiga med kameror. I allafall så vi var på de största och dräggigste nattklubbarna (ungefär sådana bilder jag knappt kommer vilja visa, men vi får se...).
Serri, behöver någon prag-tips så fråga mig. Vi var igång hela veckan!

mina 2(?) senaste månader

hej hörni!!! från mig har det varit tyst här superlänge ja! för jag har ju gjort en hel massa. låt mig visa lite (rättare sagt det där jag har bild på):

jag och jullan köpte rollerskates för några månader sen. det är sjukt svårt och sjukt kul. på den första bilden åker jullan bräda men det bör inflikas att det var rullskridskorna hon stuka handleden med hjälp av den här kvällen:

ela hänkade för hon har också ett par rullskridskor som kommer från 70nåt:


under den här tiden gick jag på jättemånga skivor. alltid iförd min äkta dirndl:


sen nån gång där hade vi äntligen vår egna skiva:


så någon vecka efter det anordnade jag poolparty hos mig. man fick grilla korv och allt sånt där:

vi hade ställt ut ett litet minibiljardbord:

många var poolpartyklädda:

sen glömde jag kameran men någon tog någon bild hehe:

dagen därpå såg min trädgård ut som ett övergivet festivalområde. här har vi städpatrullen:


jag var frukstansvärt trött efter poolpartyt så jag och hedvig åkte ut till landet ett dygn och sov mest:


här är sedan två bra bilder från en jättefin dag med jullan och linnea. när vi gjorde crepes och njöt av årets dittills hetaste dag:

vi satt i gräset och drack öl innan vi drog till trädgården oh happy days:


veckan därpå tog jag tåget till båstad. det var till och börja med hemskt vackert:

det var helgen som hedvig hade sin stora modevisning. my runway queen:

efter det här gick jag och tobi på peppes bodega. så vart det avprickat på saker jag vill göra innan jag dör.

sen var det nästan dags för den stora dagen. här är veras födelsedag och dagen innan studenten. alla var lite stissiga:


jag åkte till skolan för att skriva mitt namn på flaket som klassen redan gjort. grabbarna hade redan skrivit mitt namn (<3<3<3) :


sen har jag nästna inga bilder från studenten. men vi drack massa chamapange och allt annat i alkoholväg och dansade jättemycket hela dan och hela natten:

allt var så fint och jag grät hejdlöst efter utspringet där mina föräldrar, svägerskor, ena bror, hedvig och hennes mamma stod. börjar gråta bara jag tänker på det.
sen fick jag såklart massa fina presenter jag ska visa en annan dag. hur som jobbar jag på gotland just nu och två månader fram: på rökeriet i katthammarsvik rättare sagt så kom förbi, ät och säg hej!!!
ps. den femte går planet till berlin!!!!!!!

Hejsan!
Hej och hå. Ja det var länge sedan, minsann.
Fick lite pepp på att blogga när så många fina kom fram och sa "Hej" under Hultsfredsafestvialen. Blev så glad!!!!
Idag har jag vart på stan med min mor som skämde bort mig med denna gröna Cos-klänning. Den är så skön att jag skulle kunna sova i den (!). Sen blev det lyxig lunch och efter det en tårtbit på Sturekatten. Kan för allt i världen inte förstå varför det cafét inte är mer poppis, antagligen pga de skyhöga priserna men helt seriöst så är miljön värt det. Känns som att vara på kafferep hemma hos farmor <3
IMORGON ÅKER JAG TILL PRAG I EN VECKA! tror nästan inte att det är sant.

modevisning

Som många utav er säkert redan vet så anordnar 3orna i mitt program en årlig modevisning som både ettor, tvåor och treor syr till. Årets tema var "Apokalyps, jordens undergång" och detta var de två ingångar jag bidrog med. Första bilden en ljusblå 50-talsklänning och sedan en body med draperad rygg samt ett par extremt vida byxor till det. 
SÅ JÄVLA KUL VAR DET (kommer mer bilder).
Catwalklistan är så sjukt bra, här har ni den. 

Nu är jag hemma på sommarlov och det är såklart kul trots att det känns supertomt och att jag helt enkelt inte var 100 % redo för sommarlov. Nåväl, lär väl komma in i det hela snart, att inte ha sina vänner i i rummer brevid sig osv.
OM TYP EN VECKA ÄR DET HULTAN FÖR TUSAN!!!!

RSS 2.0