hedvig skriver om sommaren så
Hedvig skrev under om längtan efter sommaren. Jag kollade igenom bloggarkivet från de där månaderna. Mitt kommande sommarlov kommer inte bli som det förra eller något tidigare, som alla påmint om varandra. Inget sommarlov kommer någonsin bli så. Jag längtar. Efter friheten, att få flytta och andas ny luft, att bygga upp ett eget liv. wow

ps. bloppisen tar som vanligt slut klockan 21:00!

vill ha


Bild 1 & 2 lånade utav Moa.

Vill ha vår/sommar i Båstad. Jag vill kunna göra cykelutflykter till Torekov, jag vill ligga på badbryggan, jag vill ha picknick och jag vill kunna gå in till Båstad och handla utan att det skall kännas som en plåga. Jag så så trött på vinterns isolering, som är tusen gånger värre här än i storstaden.
VILL ATT ALLT SKALL VARA LIKA GRÖNT SOM PÅ DESSA BILDER.

helgroIdag har vi gått en lång promenad, ätit på sands bakficka och kikat på secondhanden. Snart skall vi ha Bill Skarsgårs-maraton och äta naturgodis, wihoo!

Jag är allt på OKofta-acne, byxor-hannas farmors, blus-secondhand och skarf-mammas gamla.

Jag känner mig som allt på O.
Oinspirerad, ointresserad, osexig, orolig, olustig, otillräcklig, ospeciell ooooo...
Snart är det fredag och efter det så är det bara en vecka kvar tills jag åker hem i tre hela veckor för praktik+lov. Längtar så jag dör! Det är inte det att jag inte trivs här, för det gör jag verkligen. Men ibland så saknar man att ha ett riktigt hem. Här kommer man aldrig hem efter skolan, här ÄR hem skolan. Det gör så att dagarna blir rätt otydliga i längden. Speciellt när man har så mycket i skolan att man sliter håret från skallen!

några saker jag gillar


Saker jag gillar:


cool med gwen stefani är en bra klädvideo.


anita ekberg (vill verkligen se ut som henne!!)


Posh girl Vintage som jag upptäckte häromdan har gjort mig helt beroende. Allt är liksom för fint för att vara sant.de här låtarna som jag inte orkar göra en spotifylista för enbart.


bloppisen vecka 4!hej hörni just nu pillar jag med bloppisen. den här veckan lägger jag upp det där som känns typ jobbigast att sälja. eller de flesta av dem sakerna har inte kommit än för de hänger kvar på sin galge pga min ångest över att skiljas. men mycket av sakerna denna vecka är sånt som gör ont i hjärtat att säga hejdå till.

ett minus i mitt liv är att jag har jättemycket skolarbete eftersom jag skjuter upp allt. ett plus är snön. jag väntar nu på att mina föräldrar ska komma hem och hjälpa mig hitta mina täckisar så jag kan leka med hundarna utomhus.

min helg


Förra helgen fyllde ju Hedvig 17 år. Så när hon kom hem nu hade hon middag med familjen plus mig. Det var så himla mysigt.

Efter Hedvigs middag gick jag på harry potter-fest men tog inte fram kameran en enda gång (dumma mig). Igår kväll tänkte jag vara duktigare och tog under Astrids 18års-fest en enda bilder:

Så idag är jag trött efter tre dagars party och har därför legat i soffan med förkylda Hedvig. Men allt är jättebra och så snöar det ju som ett stort plus:


ps. Bloppisen går ut om cirka en timme (21:00!) så pass på ifall du vill fynda något. Imorgon lägger jag upp nya saker och det är ta mig 17 jäkligt bra grejer.

Den förlorade generationen
1, Morgonutsikt från fönstret. 2. dagens.

Känner att jag inte bidrar så mycket här. Just nu håller jag på att skriva på 4 större arbeten/uppsatser. Jag tycker verkligen inte att det är det minsta intressant men pressar mig själv till "MÅSTE FÅ A, MÅSTE FÅ A". Varför säger folk att vi är den "Förlorade generationen" på grund utav dom nya betygssätten? den mindre generationen som inkluderar oss 95:or som kommer vara utelåsta från toppjobben? varför ska jag då anstränga mig i skolan? man kan ju ändå inte få A i allt. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ JAG HATAR SKOLAN. Jag vill ha sommarlov NU.

massa coola saker


Jag tog en dagens outfit för andra dagen i rad och kände mig så ful att jag inte ville visa er. Såhär har vi massa mobilbidler. Jag har ungefär 6 kategorier av bilder i min mobil:

Djur:


1.min hästtallrik 2. jag och elsa 3. min sovande mamma och elsa 4. elsa har fyndat i skogen 5. min bror och elsa 6. elsa och stora selma

Kompisar (minsta kategorien):


1. vera, julia och gabriel åker hiss 2. flora på jobbet 3. vera håller sig torr 4. manne och julia väljer trosor till nyår

Jag och killar (största kategorien, jag menar jag har typ ny pojkvän varje vecka):


no comment liksom

4. posebilder på mig själv:

1 & 2 . ME

5. mat:

1. muffins 2. bacon, sirap och fattiga riddare (funderar på att äta det nu) 3. juice..

mode:

1 & 2. skor!

ps. NYA SAKER I BLOPPIS!

hallå
tanken var den här veckan att jag skulle blogga asbra men det blev som vanligt inte så. nu är jag döstressad osv osv men inget ni vill höra. Hur som går bloppisen ut om EN timme så skynda. Det som inte blir sålt går att köpa till ett fast pris sen. Jag kommer lägga upp nya annonser imorgon (ni trodde väl inte att det här var allt? jag har typ 7000 mer plagg som inte går på den kroppen längre).

Puss!

17 år i natt

Ikväll/natt firar vi min 17:e födelsedag!! Nu ska vi på fancy resturang (pizza, enda som är öppet under vintern?) iklädda något som kan likna nyårskläder. Kan bli spännande. Klänningen är Moa J:s förresten, vill ha en likadan men american apparel är för tokdyrt.
Klockan 00.00 inatt så är det bara ett år tills jag blir vuxen (i praktiken alltså). Det är helt sjukt, är jag SÅ gammal verkligen?

Hej och hå
1. Våran fina stuga på gotland. 2, Superskor för 30 kronor (Katthemmet, gotland).

Blir nästan lite taggad på att sälja lite grejor på bloppisen jag med. Tror bestämt jag skall göra det så småning om!
På lördag fyller jag 17 år. Antagligen den allra mest värdelösa åldern men jag känner mig rätt så taggad ändå!
Jag stannar i skåne och förhoppningsvis hittar vi på lite festligheter. Fira med min familj blir det till nästa helg, för då fyller även min fina bror hela 25 år. 


Bloppis
Här är äntligen bloppisen!!

snön kom äntligenIdag har Julia hjälpt mig fota kläder som jag tänkte sälja här. På bilden ovan har Julia mina nya favoritbyxor (de är så fantastiska!) och en topp jag säljer. Hur som kommer jag lägga upp alla annonser imorgon och sådär. Har känt mig superfixig hela dagen.
Förövrigt så snöade det nu när jag gick hem. Bästa underbaraste snö som jag har längtat.

I min väska


Det här har jag i min gula underbara väska:


(från vänster)
* Plånboken från katthemmet - alltid överfull med kvitton, aldrig några pengar :(
* Cat kidston handkräm
* Påminnelse från rektreteringsnämnden!
* Tysk nässpray- går aldrig hemifrån utan den.
* Grattis-på-18-årsdagen-kort från mormor. För att påminna mig själv om att jag är 18!!
* SL-remsa eftersom jag skolkade avslutningen och inte fick ett kort..
* Studiebidragen sen jag fyllde 18. Orkar aldrig gå.
* Sminkväskan (<3)
* Intimtvål. Tvättar allt med den. Även hos andra och på krogen.
* Min ukrainska cameltändare eftersom jag alltid rökt camel.
* Fotvårtsmedel - de där jävlarna försvinner aldrig
* Camel
* Tjejsnus mint/mocca
* Die Verwandlung av Kafka (på tyska såklart)

aha


jag har blivit helt galen i att hitta en sån här kappa!!

kraft


Hörni till hösten så flyttar ju jag och det betyder att min garderob flyttar med. Det är bara det att jag har alldeles för mycket kläder, skor och väskor. Mitt rum kan ju inte stå orört. Det här betyder att jag har en anledning att skiljas från alla kläder jag växt ur, alla skor som aldrig passat och väskor jag börjat glömma att använda. Är ni intresserade här? Det är sånt här jag säljer:


lite bekräftelse att det är intressant så lägger jag upp "annonser"! *glad gubbe*

puss

Min inspiration


Nu blir det ett inlägg i äkta modebloggsanda. Som ni säkert redan vet så får vi lära oss att sy på den linjen jag går. Det är så himlans kul och väldigt, väldigt svårt tycker jag. 
På min dator har jag en mapp som heter "När jag kan sy" och där sparar jag helt enkelt allt som ger mig inpiration och grejer som jag vill sy (istället för att köpa för dyra pengar). Det mesta är Dior (såklart, finaste kläderna).


Vill jobba med former, symetriskt och osymetriskt.  Puffigt och pennkjolar. Åh.

Kragar och armar.

Dör på klänningen längst fram, en sådan har jag redan börjat rita på.

Sofistikerat, stiligt. Aftonklänningar och kavajer.

Som på disneyfilm.

Vill vara superduperduktig NU NU NU.


allt möjligtmassa julbilderen grön jul

RSS 2.0