Back in bastaaaaadUPPDATE: Vi har skaffat en "Meddotumblr". För er som frågat via instagram vad jag menar då jag skriver "Meddo" är att förr i tiden så hette solariumet på bottenvåningen mot gatan Meddo och sen dess har lägenheterna här också kallats Meddo som en sorts vägbeskrvining.
På denna tumblr kommer ni i allafall kunna se hur det är här, i denna underbara 4:a i Båstad.
http://meddobabes.tumblr.com/


Okej. Bara för att jag för en gångs skull har lust att blogga så har jag tappat bort kameraladdaren (eller förhoppningsvis bara glömt den hemma).
För jaaaaa, nu är jag tillbaka i Båstad och i skolan. MEN! denna gången i en egen lägenhet tillsammans med Moa, Moa och Filippa. Och såhär mycket har jag njutit utav det:


1. Jag på playan. 27 grader och sol var det den första dagen.
2. Vår balkong har utsikt över båstads vackra kullar (hallandsås). Första kvällen och vi åt pizza på balkongen och bjöd hem Ebba och Christian.Två dagar senare blev det dags för uppstart med de nya ettorna. En skara rara flickor verkar det som.
1. Eftersom att det är en så kreativ linje så skulle vi såklart hålla på med kreativa saker. I år var det till att bygga en huvudbonad tillsammans med en etta. Bakis och skakis satte jag ihop en enkel konstruktion som gjorde ont att bära.
2. Jaja, rätt bra blev den i allafall. En kakfatshatt! (eftersom att hattarna skulle ha ett syfte).
3. Så skulle vi göra en dans också! den blev kalasbra.

Jahopp, det var de bilderna som kommit upp på facebook än så länge. Lovar att fota hela vår underbara lägenhet då jag finner laddaren. Ni kommer älska den! en riktig hipsterlägenhet i olika plan och gömda vråer!
Ha det bra så länge!!

RSS 2.0