hanna svarar på frågor


Jag svarar på några av frågorna på frågestunden.

Hur gamla är ni och vad pluggar ni?
jag är 17 (fyller 18 om mindre än 2 månader dock!!) och jag går sista året på globala gymnasiet i stockholm.
kan inte du göra din absoluta multi-spellista med alla dina bästa låtar?!?!? självklart!! jag gör en innan jag åker till ukraina, okej?
är någon av er lite pirrigt kär i någon? + några fina filmtips?:):) nä. och filmtips har jag kanske inte så många. jag tittar rätt lite på film faktiskt.
Hanna, vad skulle du vilja heta om inte Hanna? Haha det finns så många fina namn. har alltid önskat att heta något annat eftersom hanna är så himlans vanligt namn. men något klassiskt svenskt som iris, hildur något.

langa bhstorlekar jag har 75c.

hanna: vad hade du helst valt: att bara få dricka kiss resten av ditt liv eller att slicka varje kvadratcentimeter av en offentlig toalett på trinidads flygplats?? helt klart slicka toaletten! kiss smakar fan inte gott.

vad har ni för kameror? Jag har en canon 450d.
gillar ni att skriva? typ tankar om livet och så. jag älskar att läsa sånt, som om, om ni skulle lägga upp typ lite längre texter vore det askul! Ni är så himla himla bra och fina, fred. Jag skriver mycket periodvis men ja nä jo kanske någon gång det hamnar på bloggen men det är inget som direkt lockar.

Hur ser drömpojken ut? Öh nja att det finns en sån men jag gillar skogshuggare.
Hur ser drömplagget ut? Allt Annie More någonsin satt på sig. Har blivit helt besatt av henne sistone. Ska göra ett inlägg med bara bilder på henne snart.

vad vill ni bli när ni är stora? just nu vill jag lära mig tyska flytande och göra whatever i tyskland.

hanna vem verkar skönast av hedvigs kompisar på internatet? from v to the anusessa.
Era tre största rädslor? Rädsla som i fobi? Ormar. Annars är jag rädd för jättemycket saker. framtid, vänskap osv osv
Var vill ni göra efter gymnasiet? Flytta till Berlin.
Vilka träningsformer är era favoriter? Haha jag har inte rört mig sen fyran. men jag gillar verkligen skidor (både utför och lång) och promenera.
Älsklingsgodis/-efterrätter? Jag älskar allt med choklad.

Hur känns lycka? 3 gram svart och en säsong married with children


Hur mycket pengar har ni att röra er med i månaden? 1050 kr, studiebidraget alltså.
Vad pluggar du Hanna? Sam/bild!

Boktips/filmtips? Filmer har jag inga just nu men böcker gör jag gärna ett inlägg om snart.
Favoritplats på jorden? mina bästa ställen på gotland.
Era största cravings just nu? ett par byxor som faktiskt sitter bra, ett bra par sneakers och något svart lagom klackat.

bästa tv-program samt tesort. arrested development är mitt bästa tv-program!! annars så downton abbey och modern family är vad jag tittar på nu. tesort är ganska svårt dock. jag dricker det som finns i skåpet.

Drömyrke? har inget, helt på riktigt.
Bästa böckerna? som sagt - ett bokinlägg snart.

Hanna..är det lagottovalpar? Helt underbara föder ni upp eller blev de bara så att ni vill tiken skulle få bli mamma. Till salu??? Ja! Det är mest så att vi ville att Selma skulle ha en avkomma som bara är vår. Hon fick ju sju och alla är sålda utom Elsa som vi ska behålla.

Om ni fick välja mellan Italien, Spaninen eller Grekland vart skulle ni åka? Idag? Italien - amalfi och runt om kring.

Var letar ni inspiration när ni verkligen är helt insperationslösa? deppar ihop när jag helt inspirationslös och brukar sällan leta. just nu mest från james d kellys blogg.
Är ni musikaliska? Tycker ni om att spela musik?:) Jag är fruktansvärt omusikalisk. Det är en plåga att försöka klappa i takt och sjunga när andra hör. Annars gick jag på piano i si sådär 5 år. Men jag älskar att lyssna på musik och sjunga när jag är bekväm och sådär.

 

Vad är egentligen en "hipster"? Haha i stockholm är det just väldigt populärt att vara "hipster". För mig betyder det att man är väldigt mån att bevisa att man kanske inte är fjortis/töntig längre utan vill visa upp sitt nya jag (har massvis med prakexempel på lager men ja.). Det är ju hipstertrender som kommit och gått sen 2000-talet men det är nu som stockholmstjejer. De konsumerar coolhet. Köper sig coolheten genom kläder och hår "ingen sett förut" (nähe färgade toppar eller hellilahår - never seen that). Sneakers/docs/creepers, hoodie, magtröja, stor jacka, keps, upprullade mössan och nike och american apparel och allt annat som ger mig ångest. (inte för att något tidigare nämnt är egentligen fult men hipsters är fan det sryyy<3)
favorit decennium? 2010-talet med inslag av 40-/50-/60-/70/90-tal.
vem är er favoritbloggkompis? assi?
är någon av er sexuellt frustrerad just nu? hedvig är :(
vem är The Bossy One inom ert förhållande? ganska lika måste jag säga. jag vet dock inte vad hedvig kommer svara. eller jag kanske är det när det gäller större saker och hedvig när det kommer till obetydliga detaljer som att gå armkrok (något jag kan avsky).
är ni duktiga i skolan? nä inte direkt. jag har ingen koncentarionsförmåga och gör sällan nåt men det blir ju ok i slutändan.
blir ni ofta igenkända på Stan? ofc. nä skoja
gillar ni idol? let's dance? MELLO? mello<3 i så fall.
tycker ni att andra bloggar suger? :) ibland ja, oftas inte.
Hanna. Du hade ju ganska långt hår och klippte av det i ett svep. Har velat klippa mig kort (à la alexa chung, surprise!) i ungefär ett år men vågar aldrig göra det. Tänker att jag kommer ångra mig, att jag inte kommer passa i det, att jag inte kommer kunna sätta upp håret, det blir fult när det är halvlångt, att jag inte kommer känna mig lika feminin osv i all oändlighet ungefär. Hur vågade du? Har du ångrat dig? Kan tillägga att jag just nu har väldigt långt hår. Längre än du hade. jag hade väl tänkt på det länge och sen så var det en dag då jag bara bestämde mig att idag ska jag gå till frisören. jag gick dit och bad honom klippa innan jag hann ändra mig. gjorde samma sak i åttan när jag hade hår som täckte brösten helt och hållet. det lärde mig väl att håret faktiskt växer ut. har inte ångrat mig en sekund.

(jag i åttan)

Kan inte du lägga upp en video när du sminkar dig? haha kanske nån dag

Är någon av er blyg? ja, helt beroende på situationen. men folk upplever nog oftast det som dryghet.
Har ni bra självkänsla? Har ni någonsin tyckt att ni är groteskt fula? nej. jadå. 6 dagar i veckan baby

är ni typ grova.. typ svär o sånt. citerar manne när jag ställde frågan till honom, vad han tycker alltså: "du är hämningslös men inte grov". många av mina tjejkompisar brukar dock påpeka att jag är för grov men det är nog en kombination av fula ord och oprydheten.

och vill du helst ha greve eller cheddar på din macka?? öh cheddar alla dar i veckan

om ni får välja mellan att sitta inne hela sommaren eller vara ute hela vintern, vad skulle ni välja då? vara ute hela vintern kanske? äh eller jag var fan inne hela sommaren så

Har ni hittat någon vacker kille med lockigt hår än? jag har ju alltid max<3

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Finfina svar!!!

2011-10-03 @ 21:47:49
Postat av: Lisen

ÅH! Äntligen någon mer som kollar på Arrested Development!!! Har du sett dom underbara nyheterna på imdb idag? Det kommer göras 10 nya avsnitt och en film! Dör brahetsdöden, äntligen lite mer kycklingdans åt världen!http://www.imdb.com/news/ni16158664/

2011-10-03 @ 21:57:42
URL: http://absolutlisen@hotmail.com
Postat av: Julia

Hej ! Om jag inte minns fel så var du i Berlin i somras. Vad gjorde du där? Jobbade du? Är jättetaggad på Berlin efter studenten!

2011-10-03 @ 22:13:11
Postat av: hanna

Julia: Jag praktiserade på en reklambyrå!! Vilket ägde eftersom alla svennisar var där samtidigt.

Vi kanske möts i berlins dimma 2012.puss!

2011-10-03 @ 22:28:40
URL: http://hannaohedvig.blogg.se/
Postat av: hanna

Lisen: Visste bara om filmen men fyfan vad nice!!!!!!!!!!!!! ååååh yess

2011-10-03 @ 22:31:15
URL: http://hannaohedvig.blogg.se/
Postat av: Anonym

hhaha o charming bild på hunk max </3

2011-10-04 @ 00:44:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0