helden

Saker jag vill skriva om:
 
1. Flytten. Det kanske verkar lätt att bara flytta. Speciellt till tyskland, det är nära hem, det är bara att åka hem. Det är bara det att jag antagligen aldrig mer kommer komma hem. För mamma och pappa flyttar ifrån hem och flyttar hem någon annanstans när jag åker. Någontans som jag aldrig kommer sett tidigare. Jag kommer alltså flytta och aldrig komma hem. Den tanken gör mig näsintill enbart exalterad. Situationen gör att jag upplever mig som rotlös, frihetskänslan mer påtaglig. I natt kunde jag inte somna förrän framåt tretiden ändå har jag tvingat mig att somna om hela förmiddagen när jag bara ville gå upp och hoppa av energi. jag är så taggad på livet!!!
 
2. En lisa över saker jag tycker är fina just nu:
 
A. Håret i etapper som Rachel Green.
 
B. Dräkt
 
3. Borta med vinden. Borta med vinden läste jag ut för några dagar sen. Jag kom hem gråtandes från bussen och var tvungen att krama mamma riktigt länge. Jag har läst den här boken under en längre tid, smuttat på den och njutit av den i små doser, sträckläst delar hetskt och avrundade med att läsa de sista 150 häromdan. Jag sparade de där sidorna till en regnig dag. Helt fel tänkt. Men snälla läs den!! Ni förstår nivån när jag gråter hejdlösttill den här:
 
4. såhär såg jag ut igår:
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: karin

jag älskar att du uppdaterar.

jag längtar lite tills den dagen då mitt barndomsrum inte finns längre. för jag behöver den pushen att jag måste skapa mig en ny trygghet. nu har jag alltid kunna komma hem när saker skitit sig, vilket iofs alltid varit skönt, men det stoppar mig lite från att faktiskt ge mig ut på riktigt.

2012-09-03 @ 14:16:55
URL: http://forrestbump.blogspot.com
Postat av: christa

åh såna här inlägg tycker jag om!

2012-09-04 @ 11:22:25
Postat av: agnes

alltså. ska du flytta till berlin alltså? för de ska jag med. jag bara måste måste måste det, har velat det så himla länge! har dock ett år kvar på gymnasiet, men du får skriva massor så jag verkligen har något att tagga till i höst och vinter! lycka till och ha så jävla kul!!!

2012-09-04 @ 14:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0