Ett inlägg om mig och shopping

Hej alla fina läsare,
ni kanske undrar vart jag tagit vägen. Jo ni vet ju att jag bor i Berlin. Numera i ett kollektiv med fyra andra bra personer. På dagarna jobbar jag. 42 timmar i veckan. 42 timmar. Måndag till Fredag. 9 till 18:30. Utan undantag. 
 
Jag har då knappt fyra timmar utöver sömnen att leva varje dag: morgontimman före jobbet, laga middag/morgondagen lunch-timman och sen en stunds fritid där huvudet skriker efter att få några timmars ro och kroppen inte vill ligga still. Jag kan inte ens sitta ner vid middagen längre för för den har parkerats framför dataskärmen 9 timmar i sträck. Vill bara gå och stå och där uppe ber de om sömn.
 
Min fritid går åt att dagdrömma om att orka köpa möbler till mitt rum (något jag såklart aldrig har energin till), fönstershoppa online (butikerna stänger ju gärna sju och har öppet ibland på lördagar) och längta efter när jag är tillräckligt invand för att orka en tisdagsöl.
 
Idag hade jag så mycket jobbfritid att jag klickade hem den här kappan:
(jag hoppas för allt i världen att måtten stämmer och att jag inte ser ut såhär i den:
)
 
Annars ägnar jag mycket av onlineshoppingtiden åt att titta på fina scarfar. Jag vill ha en som går att knyta runt halsen till allt. Nu står det mellan dessa två: 
En grönsaksscarf. 
VS
En scarf betitlad medeltidsscarf
 
EN TJÄNT TACK! Kan ingen baka de här chipskakorna och berätta hur de blev. De ser så himla goda ut:
 
 
Sen så tycker jag att ni ALLA ska läsa dessa fina ibland till och med fantastiska noveller och dikter. Alla samlade på en och samma sida:
 
Det sista jag vill säga att jag har letat nu i 11 veckor (det vet jag exakt eftersom att jag rebloggade dessa på pintarest på den tiden). En sån här klänning som är som en väst och kjol (den första är ju det men ni fattar):
 
 
Jag är så jävla vuxen och tråkig. Tack gode gud för att det är fredag! Hallelujah!!! 
 

strömt


Tisdagar är en bra dag om man går i EMD/MOD 11 på Apelryd. Då slutar man klockan 11.50! sjuklig lyx.

Filippa och jag stannade kvar i skolan för att få lite ogjorda grejer gjorda. Till exempel målade små egyptiska konstverk. Japp, presic så flummig och kreativ är ca 90 % av min skolgång numera. Älskar!!
Ville modeblogga lite så Filippa ställde snällt upp på att fota (jag kan mina poser minsann). Byxorna är de mest perfekta på jorden och var på tok för dyra men polotröjan däremot, som jag sytt om till magkort, gick för en femma. Och så har vi docs-kängor och en konken (japp, har blivit en konkentjej ungefär 2-3 år senare än alla andra, men min är till skillnad från konkentjejernas en KONKEN MAXI och i den får jag plats med både gympakläder, dator, skissblock och pärmar).

Tog 14.25 bussen mot Båstad och gjorde en läxa som gick ut på att fota tvättprodukter som man kan tvätta de textila meterialen ylle och silke med. (Man kan ju hoppas på stilpoäng om man ser jäkligt glad ut också).
Efter mellis bestående av te och kanelbulle gick jag ut på min favoritpromenad. Blir sådär obeskrivligt hoppig och känslosamt lycklig av att promenera omkring här! Lider inte alls av att hösten tränger sig på, tvärt om.

Promenerade runt lite på Malen också. En del av Båstad med oerhört vackra villor.

Sen lagade jag den här gudomliga morotssoppan och åt med frallor från bageriet här brevid. På allvar så måste ni laga denna, och glöm för guds skull inte att hacka färsk koriander och blanda i. 

Jaa, det var väl lite av min tisdag det. Vad har ni haft för er då?
 

RSS 2.0