tankar på en måndag


hej här ligger jag i min säng och läser queerfeministisk agenda.


jag har legat här i över 6 timmar och man bortser från timmen framför "30 grader i februari" på ettan vilket var asfett. jag hoppas verkligen att ni tittade på det!
annars så gjorde jag någon gång av de timmarna klart det sista lilla i min film om processen kring ukrainaarbetet:den blev ju inte världsbäst men jag kanske ska säga till er att jag jobbat med det här sedan augusti förra året vilket blir nästan ett halvår av mitt värdefulla liv. en liten skituppgift som det här fick mig att sakna då det var igång på riktigt.


men nu alldeles kanske när det här blogginlägget är klart ska jag börja skriva om resan jag gjorde till jakarta när jag var 16 då jag bodde hos en indonesisk tjej. det är skolarbete jag fått möjligheten att välja, som jag nu gör för min egna skull för att kanske någon gång för alla inse vad den faktiskt gav mig. Vilket är något jag frågade mig ofta i efterhand eftersom den orsakade ett sådant tumult inom och runt mig.

jag har på senaste tänkt på bloggen en del. mest eftersom den inte uppdateras någonsin och jag önskar såklart att jag uppdaterade den och gav er fantastiska inlägg. den där tanken gnager i huvudet. varje fantastiskt inlägg är som ett litet konstvärk, känslan i magen att vara nöjd med något för stunden. det var bra länge sen jag kände den. för jag tänker ju jämt "nu ska jag visa de här nya skorna för bloggisarna", jag tänker ju genom bloggen på många sätt (c'mon jag har bloggat i snart sex år herrejesusmaria det är fan lång tid av mitt liv). men jag tänkte att ifall någon hade något motiverande att säga angående det där? hur man motiverar sig själv? jag vill komma in i rutinen igen.låtar jag lyssnar på ifall just nu ifall du klickar på länken ovan.


gif animation maker
till sist har jag hakat upp mig på mitt hår något enorm senaste veckorna. jag vill inte ha lång. jag vill inte ha kort. känner att mellan och lagom börjat bli trendigt igen. passar bra så att det växer ut till oktoberfest också. mellan och lagom menar jag såklart kortare än nyckelben och längee än halva av min långa ståtliga hals.

god natt vänner!!

Kommentarer
Postat av: A to the manda

så jävla bra musik (!!) och ni två är så fina. kramkram!

2012-02-07 @ 08:23:25
URL: http://indiedisco.devote.se/
Postat av: Annika

Ähhh känn ingen press att du måste skriva ofta, filura ut inlägg och skriv när du känner dig inspirerad istället :) MELLANLÅNGT hår kan ju vara det snyggaste asså!!!!! shitttkram

2012-02-07 @ 08:38:13
URL: http://teleidoscope11.blogspot.com
Postat av: jullzor

wohohooo jaa blogga mer!! det är så tråkigt att vara sjuk!!!

2012-02-07 @ 10:28:39
URL: http://jagarenfagel.tumblr.com/
Postat av: Karin

kreativitet föder inspiration som jag alltid fått höra när jag har noll ork att öva piano, vilket stämde för om jag "tvingade" mig att öva typ 20 minuter varje dag, vilket är ganska överkomligt, så fick jag lusten tillbaka.så du kanske kan pröva med korta inlägg varje dag? och göra något jättesimpelt, som att posta dagens spotifylåt, eller bara visa din favoritbild? låter kanske jättelöjligt men tänk, då får vi en liten dos av dig varje dag, samtidigt som du inte behöver göra någon större anstränging.

2012-02-07 @ 12:36:33
URL: http://forrestbump.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0