Drömhemmet1. Ni är jävligt dåliga på att kommentera. Jesus vilken motivation jag har till att blogga då. :(
2. Alla har väl en sån där skräckfilm de sett som små de inte kan släppa. Min var the ring i fyran som jag såg tillsammans med några kompisar. Det här ledde till att jag inte kunde vara ensam hemma förrän i sexan,aldrig sitta själv i tvsoffan, sov med öppen dörr (inklusive gaderobsdörrarna) ifall Samara skulle gömma sig och sov framför allt väldigt dåligt eftersom jag inte vågade sluta ögonen. Det var en ren rädsla som jag visste att jag skapat själv. Det var en medveten rädsla jag inte kunde hantare ungefär som min ormfobi. Den film jag såg vid 3, 4-års ålder tillsammans med mina föräldrar var något annat. Det här är en film som skapade en slags ångest. Det hela ledde till att min dagisfröken fick ta hand om mig extra efter jag mådde psykiskt dåligt, inte var rädd. Minnesbilderna har lett till ångest i sammanhang som förknippas med det hela. En av mina största rädslor är till exempel att blanda blod med någon annan, eller att skära sig mitt i handen, vilket är en minnesbild från den här filmen. Hur som har jag inte vetat vad det här har varit för film, mest för att mina föräldrar kan minnas.
I åttonde klass sparade jag det här fotot på datorn:

Det är mitt absoluta drömhus. Punkt liksom har varit det sen första gången jag såg bilden.
Så häromdan när jag upptäckte att man numera kan googla bilder (först googla jag den här för att se vem tjejen som ser exakt ut som jag är, hon heter meg ryan för den som undrar) googlade jag med den här bilden.
Det visade det sig vara huset i en film (Practical Magic) så jag youtubade filmen direkt och insåg att det här var min värsta-mardröms-film-som-jag-såg-när-jag-var-ca-3-!. Hela den här filmen kretsar kring det här huset. Så jag bestämde mig för att ladda ner filmen och se den tillsammans med mitt psyksika stöd: pappa. (ja det var faktiskt skitjobbigt, drömde mardrömmar hela natten osv). Titta nu vilket fantastiskt hus det här är:

we have more insight than the world can see

Hej allihopa!! Jag köpte de här skorna för en tia efter månader av letande (varför lämnar enbart folk med stora fötter in sina skor till andrahandsbutikerna) men så hitta jag äntligen mina gogo-boots. Annars skriver jag på min önskelista(nänä skorna räckte inte jag vill ba ha meer å meer) till studenten och letar studenskor hela tiden så ser du några fina så hojta till och jag blir jätteglad!!

puss på er
ps. hörde att justin b. ska komma till sverige, stämmer det????

stressadNu ligger det till såhär; det händer så mycket i mitt liv nu och jag her hemskt mycket att så i. Jag vill inte säga "jag tar en bloggpaus" för då kan det ju hända att jag plötsligt får supermycket lust att blogga igen. Nja, man kan ju egentligen säga att jag har bloggpaus hela tiden och Hanna likaså men nu vill jag bara säga att jag inte vet hur mycket jag kommer synas här fram till sommaren. Då lovar jag att komma tillbaka med någotning vettigt!
Vem vet, det kanske hinner ploppa upp något inlägg eller två från min sida innan sommarens början. Och ni som vill följa mig i vardagen borde följa mig på instagram där jag heter Hedvigo.

Här kommer lite bilder från iphonen:

Flippan gav mig massa utav världens godaste bakverk och jag ritade en stor koltavla till pappa i julas.

Jag fick en glassmaskin <3 och jag la ut så många arga bilder på mig själv på instagram att Hanna L kunde göra ett helt collage <33

Jag var hemma på promenad i Haga. Molly med en fett fjortis vinbox (nä, inte fjortis, den var dyr ju).

Jag hade praktik och målade mycket.

Sommar och sol, Moa och Christian.

Utsikt från vårt nybyggda gotlandshus och sushibakning på internatet!!

Moa J och jag delade på fika. Moa J på vägen.

Klassen i gen gympasal (vilsna/osäkra) och siste men inte minst min mest likade bild på instagram någontsin!! skulle på jazzkväll i grannrummet.

Hejhopp på ett tag. Snart är det sommar!!!

syrSyr som ett djur inför årets modevisning (någonting roligt textilprogrammet jobbar med hela året). 
Här är ryggen på min första ingång som på riktigt är finare IRL och det säger jag inte bara för att ni ska tro att jag är grym på att sy för det är jag verkligen inte, men jag lär mig mycket här!! (börja på Apelryd om du vill lära dig sy!!).
Och om du vill komma och titta på årets modevisning så kan du kika in här och köpa biljetter. Gör det!

dvalan
allt är secondhand.

Då var man tillbaka på sitt internatrum efter ett allt för kort men ack så bra påsklov bestående utav mina nära där hemma, gotland och en massa mat, bakat och påskäggsgodis. Här i skolan så är allt bara stress men jag börjar se ljuset (SOMMARLOV OM TYP 2 MÅNADER!!!)

Glad påsk på er

Glad påsk och här är lite opåskiga instabilder!

skoKöpte fina (hipster)skor, eller "eskimåskor" som Hanna och alice kallade dem. Jag älskar dem så!

tur
Allt secondhand.

Det tråkiga med att gå i skola i skåne är att vi jämt har lov veckan innan stockholms skolor har det. Jag har alltså ingen att umgås med på mina lov såvida jag inte vill hänga med vänner till deras skolor. Det är precis det jag ska göra idag, hänga med Hanna L till hennes skola. Spännande!

bergianska
Härom veckan var jag och julia på bergianska trädgården för att få lite vår. Vi ville egentligen hitta varsin guidebok om bonsaiträd men det slutade med att vi gick runt i det lilla växthuset i timmar, fikade bland djungelväxterna och köpte hem salvor gjorda på plats. Fantastisk dag. Ni måste gå dit, åtminstone under vintern för det är rena rama solterapin.

ps. jag har uppdaterat bloppisen!!!!!! jättefina skor bla tips!

stockholmKjol second hand, blus second hand och kofta acne.

Jag är hemma i Stockholm för påsklov. Åh denna stad gör mig så lycklig och det är något visst med att känna att man kan alla gator och vet vilka bussar som går vart. (Inte som när vi gjorde en visit i Gbg med andra ord, höhö).

Det är lite som om det bara är jag som driver denna blogg nu för tiden och inte gör jag särskilt varierande och spännande inlägg heller...snälla tipsa mig/oss. Vad vill ni se? vad saknar ni på vår blogg?
På torsdag åker jag och hanna till gotland!!!

RSS 2.0