frågor

Här kommer mina svar på frågestunden! (Jag försöker göra som andra bloggerskor och lägger in bilder för att göra det hela mer intressant).

Hur gamla är ni och vad pluggar ni? Jag är sexton år, född 1995. Jag går en linje som heter "Etisk modedesign".
hej! jag undrar några saker om internatet: 1. kostar det någonting, i sånna fall hur mycket? 2. vad heter internatet? 3. vad är bäst/sämst med skolan? 1. Självklart kostar det något, dock så är Apelrydsskolans internat relativt billigt i jämnförelse med många andra internat i Sverige. Det kostar mellan 2700-4000 beroende på vilken typ av rum du väljer att bo i. Bäst: Maten och stämmningen, sämst: att man måste fightas för att få se "bonde söker fru" på onsdagar (konkurens i tvsoffan).

vem är hedvigs bästa vän på internatet? Det vet du ju, mina flickor!
är någon av er lite pirrigt kär i någon? Nix Pix, och jag trivs hemskt bra med att inte vara kär nu. Det händer helt enkelt för mycket just nu!
Hedvig, dansar du fortfarande fastän du har flyttat? Jag har dans som elevens val två gånger i veckan, så himlans glad att jag kunde på det på schemat.
langa bhstorlekar 75 b, trivs rätt bra i dem!
hedvig: du har inga planer på att dra till andra skånska städer/byar med ditt balla jojo-kort? lund, kivik, helsingborg, kristianstad...? skåne e ju fedast!! SJÄLVKLART! vi älskar skåne allesammans och har planer på att åka överallt  här + köpenhamn! 

gillar ni att skriva? typ tankar om livet och så. jag älskar att läsa sånt, som om, om ni skulle lägga upp typ lite längre texter vore det askul! Ni är så himla himla bra och fina, fred. Jag tycker hemskt mycket om att skriva, därimot är jag småskeptisk till att öppna mig så mycket på bloggen. Det skulle jag inte känna mig helt bekväm med.
Hur ser drömpojken ut? Det finns inget ideal! man blir kär oavsett ögonfärg och oavsett om håret är rakt eller lockigt. 
Hur ser drömplagget ut? Jag har alltid velat ha en långarmad klänning i 60-talsskärning i sammets. Med vit krage. Det skall jag sy när jag är bra nog! Annars så är dessa helt bedorande: 

hur blev ni vänner? vad vill ni bli när ni är stora Vi har båda sommarstuga på Gotland. Och där, när vi var i 7-årsåldern så sprang vi på varandra på stranden och bestämde oss för att börja hänga helt enkelt. När jag blir stor...jag vet inte alls!
. Var vill ni göra efter gymnasiet?
Ingen aning, verkligen ingen som helst aning.
. Vilka träningsformer är era favoriter? Jag tycker om att dansa och gå promenader, annars avskyr jag att motionera men försöker göra det ibland ändå.
. Älsklingsgodis/-efterrätter? Mitt favoritgodis är till allas förfäran punchkottar, min favoritglass är punch-russin och min favoritbakelse är punch-rulle. Därimot är punch till min stora besvikelse avskyvärt! annars älskar jag Tiramisu och pavlova också.
1. Hur känns lycka? Det kliar och kittlas i hjärtat, man känner sig snygg och säker. (Så är det för mig och åh så glad jag är över att känna denna lyckokänsla nu).
2. Hur mycket pengar har ni att röra er med i månaden? 1300 kronor.
Boktips/filmtips? Jag läser nästan aldrig (förutom på lov) och det blir inte heller mycket filmtittande, mest serier. Min favoritserie heter Misfits och är så galen och rolig att man får skrattkramper i magen sen är Twin Peaks och Mad men helt fantastiska också.


Favoritplats på jorden? Min skola, och hela naturen runt omkring den + Gotland såklart!
Är ni feminister? Varför/varför inte? Självklart är vi det. Och jag hoppas och tror att de flesta kvinnor är feminister i grunden. Jämnlikhet i världen skulle lösa oändligt många problem! dessutom är det en självklarhet.
Era största cravings just nu? Kan inte riktigt komma på något. Kanske den svarta klänningen där uppe.
Är du inte rädd för isoleringen på internatett? Det beror på hur du menar. Rädd är jag väl inte, men jag kan förstå att det kommer bli långtråkigt här så småning om, men Ebba och jag har börjat gå på Friskis och Svettis pass om kvällarna för att komma bort lite, sen brukar man ju åka och hänga i Båstad och ibland kan man åka till städer som t.ex Helsingborg. Annars så trivs jag hemskt, hemskt bra på internatet och är så himlans lycklig här. Det enda som börjat bekymmra oss är isoleringen från omvärlden. Aldrig vill någon titta på nyheterna och det finns ingen morgontidning att läsa här heller. Vi har kommit på oss själva att vi inte har någon som helst koll på vad som hänt i övriga delar av sverige och världen den senaste månaden. (Jag har tagit tag i saken och gjort svd.se till min startsida).
varför skriver ni inte mer om hästkapplöpning? vi kan lägga det i tipshögen.
bästa tv-program samt tesort. "Bonde söker fru" och bästa tesorten är "green mango" som man kan köpa på Indiska.
Om ni fick välja mellan Italien, Spaninen eller Grekland vart skulle ni åka? Grekland.
Var letar ni inspiration när ni verkligen är helt insperationslösa? Andra bloggar. Annars så väntar jag bara tills inspirationen kommer tillbaka, för det gör den oftast.
Är ni musikaliska? Tycker ni om att spela musik? Jag är extremt omusikalisk. Jag kan varken sjunga eller spela instrument. Därimot älskar jag att lyssna på musik och dansa förstås.
Vad är egentligen en "hipster"? När någon säger hipster så kopplar jag det direkt till flickor med hårtoppar i alla möjliga färeger alternativt sidecut, sportiga jeansjacka och 90-talskläder och med miljontals utav trekantssymboler i form utav halsband och örhängen. Rymden verkar ju vara poppis i hipstervärlden? och enhörningar. Eller kanske är det ute nu?
favorit decennium? 50 och 60-tal. 
Är någon av er blyg? Nix.
Har ni bra självkänsla? Har ni någonsin tyckt att ni är groteskt fula? Självkänsla går upp och ned men ofta så kan man "fejka" en bra självkänsla. Jag tror alla känner sig fula ibland, i nian kände jag mig ful mest hela tiden. 
Hedivg, är linjen du går ett yrkesprogram eller höskoleförberedande? Yes box. Jag skulle aldrig gå på en linje som inte var högskoleförberedande.
är ni typ grova.. typ svär o sånt. var inne på hedvigs facebookprofil en gång och såg att ni hade skrivit typ bög till varandra? Vi skriver grova grejer till varandra ibland, ja. Vi avskyr nog båda "putti-nuttiga" kompispar.
tycker ni homosexualitet är en Synd? Hihi, nej!
Hedvig! Hur fort springer du 3 km? Det gör jag inte.
Har ni hittat någon vacker kille med lockigt hår än? Jag letar inte! jag vill inte ha någon! (bara om jag skulle råka bli kär förstås, men det händer ju inte så lätt).
Vilken är er favoritstad i hela världen? Båstad, Stockholm och Rom.
Hej Hedvig! Jag har följt din blogg ganska länge nu och har sett att du har gått ner i vikt ganska mycket! Du ser väldigt smal ut! Det är inte så att jag är ytlig å bah: ''HUR SKA JAG BLI SÅ SMAL''!!!!!!!!!! Men jag tänkte om det fanns någon speciell anledning.. för du är ju trots allt SJUKT SNYGG! Mitt viktras ser jag inte som någonting positivt. Anledningen var sorg och extrem osäkerhet. En effektiv, hemsk, beroendeframkallande bandtningskur skulle man kunna kalla det!
hedvig: har någon av dina kompisar en blogg och vad heter bloggen isåfall? Nix, men jag tror att Moa och Ebba har någon på g.
hur många gånger har ni varit kära? Jag tror aldrig jag varit kär, möjligtvis en gång.
Har följt din blogg länge Hedvig. Vad hände med alla dina andra kompisar? Vågade någon av de vanligaste vännerna runt dej välja något spännande skola till gumnasiet? Utomlands kanske?
Jag tror inte någon förälder skulle låta sitt barn flytta utomlands i 16 års ålder. Mina föräldrar tyckte liksom att det var jobbigt att släppa av mig här nere! Mina andra kompisar började på gymnasium runt om i stockholm, t.ex Kungstensgymnasiet, KSG, VRG, Norra Real, Östra Real, Bromma gymnasium och Blackeberg. Gustav och jag var de enda som hamnade i andra delar utav sverige, han tog sig till Lundsberg och jag tog mig till Apelryd.Kommentarer
Postat av: mm.

var glad, vissa försöker i månader, nästan år och går inte ner i vikt, hur lite dom än äter. åh vill veta din bantningsdiet.

2011-09-29 @ 22:24:22
Postat av: Anonym

aaahh punchrullar, det bästa!

2011-09-30 @ 14:27:10
Postat av: Erika

De där klänningarna (framförallt den svarta) är verkligen finast i världen!

2011-10-01 @ 16:40:28
URL: http://visamigstorahavet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0