Det viktigaste för migVem älskar inte folk som skriver en kärleksdikt framför en bild? Denna har vi båda haft som pp på facebook en miljard gånger. Gillar dikten, beskriver våran vänskap jäkligt bra.

Idag fyller Hanna 18 år. Och för första gången på länge så känns det som om det verkligen är en stor ålderskillnad mellan oss. Självklart så är det som vanligt 1 år och 2 månades skillnad, men nu är hon på ett helt nytt stadium i livet än vad jag är på. Om ni förstår vad jag menar. Nu kan Hanna plötsligt "gå ut och ta en öl" eller "köpa ciggaretter på ICA utan att vara jättenervös" (höhö) och det är just detta som får mig att känna mig så himlans mycket yngre, barnslig.

Nu låter det som om jag är bitter över Hannas åldrande, det är jag ju självklart inte!! jag är glad och känner mig nästan stolt. Faktum är att jag började gråta lite på lektionen idag då jag loggade in på matklubben.se (bra sida det där) och såg att det stod "Hannahundar - kvinna - 18 år" på hennes profil. 
Nu har vi känt varandra i 10 år. Varit varandras bästa bästa vänner i ungefär 2 år. Jag är så himlans lycklig. Jag skulle inte kunna leva utan den som jag delar precis allt med.
GRATTIS HANNA!!!

Kommentarer
Postat av: Lisen

Mega grattis till Hanna!!!

2011-11-28 @ 20:23:51
URL: http://absolutlisen.se
Postat av: Anonym

GRATTIS!!!!!!!

2011-11-28 @ 22:34:23
Postat av: Virvelvindsflickan'

Fint med bilden & texten.

Grattis!

Postat av: Maria Tidlund, 297

Trött på alla tråkiga kollegie- och anteckningsblock som säljs i butikerna? Brukar du bläddra runt i dina fullkladdade block utan att hitta det du söker? Välkommen till oss, vi har lösningen! Smarta och snygga anteckningsblock – och inga produkter över hundralappen! Perfekt till dig eller som julklappar!

2011-11-29 @ 21:40:50
URL: http://tvahundranittiosju.blogspot.com
Postat av: michaela

jättegrattis till hanna!!och, som håkan säger; du är snart där.

kram.

2011-11-30 @ 00:53:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0