Fred och kärlek

Åh. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Peace and Love var så obeskrivligt underbart, jag har träffat så många konstiga personer och jag har aldrig upplevt så mycket "fred och kärlek", jag har dansat, skriktigt bort min röst, svimmat på två konserter (The strokes och Håkan) varav jag fick publiksurfa till "medvetslösa skjulet" och det var det top 3 bästa stunderna i mitt liv (publiksurfingen alltså), jag har sovit högst tre timmar per natt och jag har bara ätit burkmat och godis, jag har....
jag har så mycket mer men det här inlägget har redan tagit 40 minuter att skriva på grund utav sömnbrist så jag avslutat innan det blir för långt och tråkigt.
Tusen kramar till er bloggläsare som kommit och sagt hej. Jag tror inte ni anar hur glad jag blir och jag lovar att min röst inte låter som en pojkes i målbrottet. Den här festivalen lär jag se nästa år igen.

Kommentarer
Postat av: linn

hoppas din glass var god och att du mår bra och att vi ses. ps. du är fin. ds

2011-07-03 @ 20:30:27
URL: http://ohdearclementine.spotlife.se
Postat av: melwa

ville bra säga att jag tycker er blogg är helt fantastisk.

2011-07-04 @ 11:11:58
URL: http://melwabythegarden.blogg.se/
Postat av: Ina

åh, the strokes <3 favvo bandet föralltid. fast håkan är ju också bra

2011-07-05 @ 17:26:46
Postat av: j

Jag stod bredvid dg o dina vänner på Håkan ett tag. Du var nog det vackraste jag sett! haha!Såg att du mådde dåligt, fösökte inte trycka mot dig. Jag blev överlyft sen jag med! P&L är underbart minsann!

2011-07-07 @ 01:55:46
URL: http://popknytt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0