vartHa det är ganska kul hur snabbt den här bloggfria tiden gått. Blogg.se verkar gjort om sin design till att börja med. För första gången sedan 2006 när jag började blogga, tror jag i alla fall.
Nu när jag sedan skulle spara mina bilder på datorn fick jag leta i minuter för att hitta dit där jag brukar spara ner dem. jesus vad jag inte kan förstå vad jag gjort de senaste veckorna. ja den där tiden efter jag fyllt 18, pluggat som en tok på vardagar och äntligen gjort klart projektarbetet!! grattis till mig. nu när jag är här och säger hej kan man ju förvänta sig att jag ska publicera något extra men jag har inget extra på lager så det blir väl det  här:

malin klippte av sig håret för nån vecka eller två sen och är nu så himla fin!

här är astrid efter vi varit luciatåg förra helgen. i förgrunden är mitt fina bonsaiträd jag köpte för några månader sen.
CsNtg_ on Make A Gif, Animated Gifs
och här är jag idag dåra. vet inte för det är ju inte jättekul he.

på torsdag åker jag till landet och jag vill sova, fota, sova, promenera med stavar, vara ensam, äta julmat och bara inte plugga. helst åka långskidor också men det är ju att drömma. tror jag ska skaffa sånt där skattletar-konto på nätet (sånt där när man tittar på skattkartan på nätet och letar efter dem irl) och ha kul med min bror.

Kommentarer
Postat av: Julia

Vart köpte du trädet? Vill också ha ett!<3

2011-12-19 @ 19:20:08
URL: http://devined.blogg.se/
Postat av: sigrid

åh, det är jättefint!!

2011-12-19 @ 19:55:27
URL: http://sigridmariaa.blogg.se/
Postat av: Henrietta

Du är så snygg!

2011-12-20 @ 10:41:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0